2 Kasım 2026 KonyaParçalı Bulutlu 11°
Dolar49,9762+0,05%Euro56,0426+0,48%Gram Altın6.358,58+2,18%

Diyarbakır Silvan'da Sokağa çıkma yasağı 2'ci gününde

Diyarbakır'ın Silvan İlçesinde ilan edilen sokağa çıkma yasağı 2'ci gününe girerken, polislerin PKK’lilere yönelik operasyonları devam ediyor.

Diyarbakır Silvan'da Sokağa çıkma yasağı 2'ci gününde
Diyarbakır Silvan'da Sokağa çıkma yasağı 2'ci gününde


 

Silvan'da dün İlan edilen sokağa çıkma yasağı bugün de devam etti. Dün Silvan Kaymakamlığı tarafından ilan edilen sokağa çıkma yasağı bugünde devam ederken polis, asker ve PKK'lılar arasında çıkan çatışmalarda birçok PKK'lının öldürüldüğü belirtiliyor.

Dün ve bugün Tekel, Mescit, Konak ve Feridun Mahallelerinde yollara hendek kazıp patlayıcı yerleştiren PKK'lılara,  etkisiz hale getirmek için mahallelere giren polis ve askerler  operasyon başlattı.

Polislerin söz konusu  mahallelerde bulunan evleri tek tek aradığı gelen bilgiler arasında. (İdris Kılıçaslan-İLKHA)

Bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

İlgili Haberler

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorum Yazın

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.