Hülya Kartal HOCAOĞLU

Hülya Kartal HOCAOĞLU

Erbakan Hocayı kimler getiriyor zamanında bilen var mı?

Bazı Nur talebeleri!....

"Demirel bizi aldattı!" diyerek onu getirip ilk partisi Milli Nizam'ı kuruyorlar! Çünkü Adalet Partisini Saadet Bilgiç başkanlığı için destekleyen Nur talebeleri, Demirel'in ani bir mason oyunuyla başkan adayını devirip yerine geçmesiyle aldatıldıklarını görüp Milli Nizam için kolları sıvıyorlar!....

Demirel'i Nurlu ve Demokrat diye yutturan "kafalar", bunlara da Siyasal İslamcı diyip dururdu!.. Öyle diyenlerin hepsi Demirelcilikten sonra Fetöcü oluverdi!....

İşte onlar milleti "Reisçi!" diye itham edenler oluyor aynı zamanda!....

Şimdi "Demokrasi İttifakı" diye türkü çağıranların, gözümüz önünde zaten birbirini her şekilde destekleyen ve Reis'e ve millete karşı lo lo edenlerin anladıkları demokrasi: İnönü kafalı, hakikatte baskıcı ve milleti asla umursamayanların bu birlikteliğini parti bazında resmileştirmesi olur en fazla!

Neyse ki onların anladıkları "demokrasi" -ne yazık ki Isparta'da- Demirel balmumu heykelli Demokrasi Müzesine seyirlik ve ibretlik olarak kaldırılmış bulunuyor!! 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.