Ertuğrul Tekşen Belediye Kütahyaspor'da!

Ertuğrul Tekşen Belediye Kütahyaspor'da!

Transfer Komitemiz yapılan görüşmeler sonrasında son olarak TFF 2.Ligde Niğde Anadolu FK forması giyen 22 yaşındaki santrafor Ertuğrul Tekşen'i renklerimize bağladı.

25 Nisan 2000'de Danimarka İshoj'da doğan Ertuğrul,2017 yılında ülkenin ünlü futbol takımı Bröndby'de futbol hayatına başladı.2020 Yılına kadar burada alt yapı eğitimini tamamlayarak rezerv ligde forma giydi. 2020'de ise Lyngby BK'ya transfer oldu.

Bu dönemde 5 kez de Türkiye Genç milli takımında forma giyip 1 gol kaydetti.

Danimarka'da toplam 74 maçta 22 kez gol sevinci yaşadı. Danimarka'nın en üst ligi olan Superligaen'de de oynadı.

2021 Ocak ayında ülkemize Konyaspor ile ayak bastı. Konyaspor'un pilot takımı 1922 Konyaspor'a kiralandı ve 2.Ligde görev aldı.

O sezonun ardından yeniden Danimarka'ya dönerek 2.Lig'de Naestved BK'da oynadı. Şubat ayında bu kez TFF 2.Lig ekibi Niğde Anadolu Fk ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Burada Son 12 maçta düzenli olarak forma giyip oldukça dikkat çeken bir performans sergiledi.

Top tekniği oldukça yüksek olup, etkili kullandığı sol ayağıyla önemli işler yapan genç golcü 1.85 boyunda ve pivot santrafor özelliklerine sahip.

Ertuğrul Tekşen Türkiye'den farklı taliplerine rağmen şampiyonluk hedefleyen Belediye Kütahyaspor'u tercih ederek 2 Yıllık sözleşmeye imza attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.