Eskişehir' de Alperen Ocakları, Şehitlerimiz İçin Toplandı

Eskişehir' de Alperen Ocakları, Şehitlerimiz İçin Toplandı

Eskişehir Alperen Ocakları, PKK saldırıları akabinde şehit düşen askerlerimiz için Eskişehir' de kampüs önünde toplandı.

Eskişehir Alperen Ocakları, PKK saldırıları akabinde şehit düşen askerlerimiz için Eskişehir' de kampüs önünde toplandı.

 

Üniversite Caddesi üzerinde bulunan bir alışveriş merkezi önünde toplanan Eskişehir Alperen Ocakları üyeleri, şehitler için dua edilmesini istedi. Alperen Ocakları Başkanı Ali Aktaş, 51 günde 55 şehidin olduğuna dikkat çekti. Toplanma amaçlarının şehitlere dua etmek olduğunu dile getiren Aktaş, "Geçmişten günümüze kadar bu kutsal topraklar adına şehit düşmüş vatan evlatlarını rahmetle anıyoruz. Hepsinin Firdevs-i alaya ulaşabilmesini ve Peygamberimiz Muhammed Mustafa (SAV) Efendimize komşu olmalarını yüce Rabbimden niyaz ederim. Bugün burada bu programı düzenlememizin gereği duruşumuzu ve çizgimizi belli etmektir. Bizler, yani Alperen gençliği olarak şu gerçeğe inanıyoruz ki, burada yapılan programın şehitlerimizin ruhunu şad etmeyecek. Zaten onların ruhlarının şehitlik makamı ile şad olduğunu biliyoruz fakat amacımız şehitlerin şefaatine nail olup, yollarına layık ve dahil olmak. Bunlarla beraber Mahkeme-i Kübra'da onlarla haşr olmak niyetiyle bu programı düzenlemiş bulunmaktayız. Başta Türkiye'miz olmak üzere, bütün İslam aleminin bu konuda duyarlı olmasını temenni ediyoruz" dedi.

Açıklamanın ardından Alperenler, vatandaşlara lokma tatlısı ve su ikram etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.