Fatih Terim'in, Lokomotiv Moskova maçı sonrası yayıncı kuruluş açıklaması

Fatih Terim'in, Lokomotiv Moskova maçı sonrası yayıncı kuruluş açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, UEFA Avrupa Ligi Lokomotiv Moskova maçı sonrası yayıncı kuruluş açıklaması

"Maçla ilgili Birkaç önemli not söyleyebilirim. Bu maç dahil olmak üzere oynadığımız tüm maçlarda çok az pozisyon verdik. Bu bizim için önemli. Genç bir kadromuz var. Bu genç kadronun hata yapması, yanlış oynaması, zaman zaman ürkmesi çok doğal ama dev adımlarla ilerliyorlar. Daha iyi olacaklar.

Oyuncu değiştirerek oyuna müdahale ettim. Bence değişikliklerden sonra çok güzel görüntüler ortaya çıktı. Birçok gol pozisyonu yakaladık. Bazı oyuncularımız heyecanlı ve telaşlıydı. Bazıları uzun zamandır oynamıyordu.

Tecrübelisi ve genciyle iyi bir takım olma yolundayız. Muhakkak ki eksiklerimiz var; ama Avrupa’da bu kadar az pozisyon vererek 7 puanla lider olmak hiç küçümsenecek bir şey değil. O yüzden oyuncularımı tebrik ediyorum. Buradan kaybetmeden gitmek çok önemliydi.

Gol de tam benim sevdiğim tarzda, güzel bir bitirişle oldu. Belki de gecenin en güzel golüdür. Şu anda bildiğim kadarıyla UEFA’da gol yemeyen iki takım var. Bunlardan biri biziz. Bu son derece sevindirici. Galatasaraylılar bunlara layık. Gruptan çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Güzel bir galibiyet oldu. Allah’a şükür yüzümüzün akıyla dönüyoruz." ifadelerini kullandı...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.