Fenerbahçe Ömer Ali Şahiner'i transfer etti mi?

Fenerbahçe Ömer Ali Şahiner'i transfer etti mi?

Son dakika haberi olarak yayılan Ömer Ali Şahiner Fenerbahçe'de haberleri gerçek mi? Ömer Ali Şahiner Kimdir?

AHaber twetter hesabında son dakika haberi olarak '' Ömer Ali Şahiner Fenerbahçe'de'' paylaşımında bulundu. Paylaşım linkine tıklayan takipseverler AHaber canlı yayını basketbol karşılaşması ile karşılaştı ve ekranda alt yazı son dakika haber olarak '' Ömer Ali Şahiner Fenerbahçe'de'' haberi geçti. Türkiye'nin önde gelen haber sitesi AHaber'in transfer açıklamasında kesinleşmiş ifade ile ''etti'' biçiminde kullanması sosyal medyada doğru haber olarak algılandı. 

Yaklaşık 20 dakika sonrasında ahaber.com.tr sitesinde Ömer Ali Şahiner Fenerbahçe'de başlıklı haberin içerisinde '' Ömer Ali Şahiner Fenerbahçeye Doğru'' ibaresi yer aldı. İçeriğe daha dikkatli bakılınca henüz kesinleşmemiş bir haber olduğu ortaya çıktı. İşte o haber;
 

Fenerbahçe, Atiker Konyaspor'un 25 yaşındaki yıldızı Ömer Ali Şahiner'i transfer etmek istiyor.

 

Sarı Lacivetliler Atiker Konyaspor'un 25 yaşındaki yıldızı Ömer Ali Şahiner'i transfer listesine aldı. Advocaat'ın Şahiner transferine sıcak baktığı belirtilirken oyuncunun da Fenerbahçe'ye gelmeye istekli olduğu belirtildi.

Ertan Süzgün ve diğer önemli ismlerden yalanlama tweetleri

omer-ali-sahiner-transferi-gercek-degildir.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.