Fenerbahçe’nin Resmi Facebook Hesabında Maç Yorumlandı

Fenerbahçe’nin Resmi Facebook Hesabında Maç Yorumlandı

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe, TFF 1. Lig ekibi Akın Çorap Giresunspor'u deplasmanda Mehmet Topal ve Fernandao'nun golleriyle 2-1 mağlup etti.

Giresun Haber - Giresun’da akşam saatlerinde etkisini artıran soğuk havaya rağmen Giresunlu taraftarlar stadı doldururken zorlu müsabakadan yeşil-beyazlı ekibimiz boynu bükük ayrıldı.Ziraat Türkiye Kupası’nda Mehmet Topal ile öne geçen sarı-lacivertli ekibe, Carijoca yanıt verdi. 90+3’te Fernandao penaltıdan skoru belirlerken ev sahibi takımda Dodo penaltıyı auta gönderdi. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi facebook sayfasında ise bu müsabaka aynen şöyle yorumlandı:

ABDULLAH KARAOĞLAN: Bugün yaptığın asistle Fenerbahçe kariyerini bitirdin evlat.

ERAY NACCARLI:İşte bu yaaa.Dünya devi Akın Çorap Giresunspor’a son dakikada bulduğumuz o efsane ötesi golle, tur için avantajı yakaladık işte bu!..Dünyanın en mutlu insanıyım..

MERVE YILDIRIM: Giresun maçından sonra bile hakem konuşuluyorsa, Fenerbahçe bitmiştir çok net. Bu zihniyet çok yanlış sadece günü kurtarıyor birileri.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.