Prof. Dr. Seyit Mehmet ŞEN

Prof. Dr. Seyit Mehmet ŞEN

FETO’NUN KULLARI VE ORTAKLARI!

İnsanlık tarihindeki bütün sapık cereyanların köklerinin kazınmadığı gibi ‘feto’ dinine mensup olanların da kökü kıyamete kadar maalesef kazınmayacaktır.

Hal böyle olunca:

‘Kendilerinden başka her şey olabilen’ bu sapık dinin mensupları da, hangi kılığa girmeleri gerekiyorsa o kılığa girerek, toplumun akla gelen her kesiminde, ticaretinden siyasetine, bürokrasisinden akademisine, kendilerine yer bulacaklardır.

Bu mel’unlar toplum kesimlerinde öylesine yer edinecekler ki, sözleri ve davranışları hüccet kabul edilecek, milletin ve ülkenin zararına olan sözleri ve davranışları ‘kurbanlar’ tarafından ayakta alkışlanacaktır.

Rabbim şu an ülkeyi yönetenlere basiret ve feraset versin ki, küresel sermayenin sözcüsü olan bu mel’unları görebilsinler ve boğazlarını sıkabilsinler.

Aksi halde ülke ve millet olarak zararımız çok büyük olacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.