G20 ülkelerinden koronavirüsle mücadelede ekonomik önlem!!!!

G20 ülkelerinden koronavirüsle mücadelede ekonomik önlem!!!!

Suudi Arabistan'ın ev sahipliği yaptığı G20 zirvesinde ülkeler koronavirüs ile mücadelede 8 milyar dolarlık finansman açığını kapatma kararı aldılar. Haberimizin devamında...

Suudi Arabistan, G20 ülkelerine, koronavirüsle mücadele için 8 milyar dolarlık finansman açığını kapatma çağrısında bulundu. Suudi Arabistan'ın dönem başkanlığında gerçekleşen G20 toplantısında Dünya Bankası ve diğer kalkınma bankaları tarafından koronavirüsün etkilerine karşı koymak için 200 milyar dolardan fazla teklif edilen IMF'nın destek peketini içeren bir plan onaylandı. Toplantının ardından yayımlanan ortak kapanış açıklamasında, daha farkir ülkelerin aldığı borçların geri ödemelerinin bir yıl erteleneceği duyurulmuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.