Galatasaray, Bursaspor'a 5 attı

Galatasaray, Bursaspor'a 5 attı

Galatasaray, Süper Lig'in 23. haftasında Gomis'in hat-trick yaptığı maçta Bursaspor'u 5-0 mağlup etti.

Galatasaray, Süper Lig'in 23. haftasında sahasında Bursaspor'u konuk etti.

İLK YARIDA 1 KIRMIZI KART, 2 GOL VAR

Sarı-kırmızılılar 11. dakikda Gomis'le 1-0 öne geçti. Bursaspor 38. dakikada 10 kişi kaldı. Bu karttan sonra baskısını artıran Galatasaray 42. dakikada Rodrigues'le farkı 2'ye çıkardı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

GOMİS HAT-TRİCK YAPTI

Galatasaray ikinci yarıya da golle başladı. 49. dakikada Serdar Aziz önünde bulduğu topu filelerle buluşturdu ve durumu 3-0'a getirdi.

Oyunun kalan bölümünde ezici üstünlüğü olan sarı-kırmızılılar, Gomis'in 72 ve 90+2'de attığı gollerle sahadan 5-0 gibi net bir skorla ayrıldı

DERBİYİ KAYIPSIZ GEÇTİ

Bu sonucun ardından puanını 47'ye çıkaran sarı-kırmızılılar maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Öte yandan Galatasaray, zirveyi yakından ilgilendiren Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin olduğu haftayı kayıpsız geçmiş oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.