GÜLE GÜLE KAPTAN SEZGİN

GÜLE GÜLE KAPTAN SEZGİN

Eskişehirspor takım kaptanı Sezgin Coşkun, 13 sezondur formasını giydiği Eskişehirspor’a 277.maçında veda etti.

Eskişehirspor takım kaptanı Sezgin Coşkun, 13 sezondur formasını giydiği Eskişehirspor’a 277.maçında veda etti. Maç öncesi başkan Mehmet Şimşek ve yönetim oyuncuya çiçek ve plaket vererek teşekkür etti.

Eskişehirspor’da 13 sezon, 277 maçta Siyah kırmızılı formayı giyen Kaptan Sezgin Coşkun, futbola veda etti. Maç öncesi başkan Mehmet Şimşek ve yönetim oyuncuya çiçek ve plaket vererek teşekkür etti. Taraftarların büyük sevgi gösterisinde bulunduğu oyuncu, seremoniye ise 2 evladıyla birlikte çıktı. Karşılaşmada 16 dakika forma giyen Sezgin Coşkun, yapılan oyuncu değişikliği ile yerini Arda Okumuş’a bırakarak futbol kariyerine son verdi. 16. dakikada oyundan çıkan Sezgin’e taraftarlar da büyük sevgi gösterisinde bulundu. Her iki takım oyuncuların saha içinde tebrik ettiği Kaptan Sezgin’i taraftarlar da alkışla uğurlayarak 13 yıllık hizmetleri için teşekkür etti.

Haber Kaynağı Istikbal Gazetesi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.