Hafriyatçılardan ‘hukuksuzluk’ eylemi!

Hafriyatçılardan ‘hukuksuzluk’ eylemi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalyaspor arasında yapılan “Hafriyat kazısı, inşaat ve yıkıntı malzemelerinin depolama sahalarının işletilmesi” anlaşmasının iptal edilmesine rağmen tartışmalar bitmiyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalyaspor arasında yapılan “Hafriyat kazısı, inşaat ve yıkıntı malzemelerinin depolama sahalarının işletilmesi” anlaşmasının Antalya Biriketçiler, Nalburiyeciler, İnşaat Malzemecileri ve Hafriyatçılar Odası’nın açtığı dava ile iptal edilmesine rağmen tartışmalar bitmiyor.

Mahkemenin anlaşmayı iptal etmesine karşın bunun uygulamaya geçmediğini savunan Antalya Biriketçiler, Nalburiyeciler, İnşaat Malzemecileri ve Hafriyatçılar Odası, Döşemealtı’nda eylem yaptı.

Yapılan eylemde açıklamada bulunan Esnaf Odası Başkanı Ali Osman Kaplan, Antalyaspor ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne karşı olmadıklarının altını çizerken, mahkeme kararına rağmen kendilerinden para toplanmasının esnafın kazancına darbe vurduğunu belirtti.

Ankara merkezli bir firmanın görev yapan kişilerin yolunu keserek para istediğini iddia eden Başkan Kaplan, “Önceden sadece kazı için ücret alınıyordu, şimdi ise dökmek için de para isteniyor. Zorla kamyonu durdurup para istiyorlar. Böyle bir hakları yok” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.