Hrant Dink'in Katili Ogün Samast'dan Yeniden İfade Alındı

Hrant Dink'in Katili Ogün Samast'dan Yeniden İfade Alındı

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in katil zanlısı Ogün Samast'dan yeniden ifade alındı.

Gazeteci Hrant Dink cinayeti soruşturmasını sürdüren İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Cumhuriyet Savcısı Gökalp Kökçü, katil zanlısı Ogün Samast'ın tekrardan ifadesini aldı. Savcının bir yayın kuruluşu kanalında yayınlanan ve Ogün Samast'ın yakalandıktan sonra Samsun Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde çekildiği öne sürülen görüntülerle alakalı ifadesi alındığı söylendi.

İstanbul Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Cumhuriyet Savcısı Kökçü, Silivri Cezaevin'de tutulan zanlı Ogün Samast'ın ifadesini aldı. Öğle vaktinde Jandamaların İstanbul Adliyesi'ne getirdiği Samast'ın, Terör ve Örgütü Suçlar Bürosu'nda Savcı Gökalp Kökçü tarafından ifadesi alındı.

DOSYADA YER ALMAYAN GÖRÜNTÜLER SORGULANDI

Savcı Gökalp Kökçü'nün Ogün Samast'a özel bir yayın kanalında yayınlanan ve dosyada yer almadığı öğrenilen Samsun Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde kayda alındığı anlaşılan görüntüleri sorduğu öğrenildi, İzlediği görüntünün ne anlama geldiği yönünde ifadesi alınan Ogün'e ek olarak cinayet tarihinde olay mahaline yakın mesafede bulunan Jandarma istihbarat ekipleri ile ilgili sorularında yönlendirildiği öğrenildi. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.