İki Çocuklu Nikahsız Eşine Zorla Fuhuş Yaptırdı

İki Çocuklu Nikahsız Eşine Zorla Fuhuş Yaptırdı

Adana'da ilk eşinden olan 2 çocuklu nikahsız eşine zorla fuhuş yaptıran Yunus Emre Ö.(22) gözaltına alındı.

Nikahsız eşine zorla fuhuş yaptırdığı iddiasıyla Yunus Emre Ö.(22),Ahlak Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı.Kadının ilk evliliğinden olan ve travma yaşadığı söylenen 5 ve 8 yaşındaki polis tarafından çocukları koruma altına alındı.

Seyhan ilçesi Yeşioba Mahallesi'nde polis bir evde fuhuş yapıldığı ihbarı alması üzerine evi takibe aldı.Polis ekipleri eve sıklıkla başka erkeklerin girdiğini gözlemledi.Evden çıkan birisine bilgi sahibi olmak için ifadesini alan polis ekipleri,Yunus Emre'nin evde beraber yaşadığı 32 yaşındaki nikahsız eşi A.H.'ye zorla fuhuş yaptırdığını doğruladı.Even baskın düzenleyen ekipler,A.H.'yi ve Yunus Emre Ö.'yü gözaltına aldı.A.H, Yunus Emre'nin kendisini zorlayarak fuhuş yaptırdığı ifadesini verdi.Sorgusunun ardından serbest A.H. serbest bırakılırken,Yunus Emre ise fuhuşa aracılık ve insan ticareti suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.Şuçlamarı reddeden şüpheli,adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

A.H.'nin ilk eşinden olan ve beraber yaşadığı 5 ve 8 yaşındaki iki çocuğu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri'ne yerleştirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.