İsrail: Esed iktidarda kalmak istiyorsa İran'ı uzak tutsun

İsrail: Esed iktidarda kalmak istiyorsa İran'ı uzak tutsun

İsrail Adalet Bakanı Shaked, ''Esed iktidarda kalmak istiyorsa İran'ı Suriye'nin dışında tutması yararına olur'' dedi

İsrail Adalet Bakanı Shaked, ''Esed iktidarda kalmak istiyorsa İran'ı Suriye'nin dışında tutması yararına olur'' dedi

Haleb'in güneyindeki Hantoman beldesinde Rejim güçlerinden 29 milisin su zehirlenmesinden öldüğü , 12 milisinde hastanede durumu çok ağır oldukları Açıklandı!

Son iki günde Deyr Ezzor'da ABD önderliğindeki Haçlı güçlerinin saldırılarında 82 sivil hayatını kaybettiği bildiriliyor!

Haçlı katliamları zincirleme devam ediyor! 
 

Rakka'da Haçlı güçleri sivil yerleşim yerlerini bombalıyor, Elbedu mahallesini vuran ABD Koalisyon güçleri çoğu çocuklardan ve kadınlardan oluşan 17 masum sivili katletti !

ABD kana doymuyor, Deyrezzor'un batı bölgesinde ve Fırat Nehri kıyısındaki Huveyj köyünden Fırat nehrinin karşı kıyısına Sandallarla geçmeye çalışan sivilleri vurdu ilk belirlemelere göre 27 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı ve Nehirde kayıp insanların olduğu bildiriliyor.

ABD önderliğindeki Haçlı güçleri Deyrezzor kırsalını vurdu , saldırılarda iki aileden 10 kişinin yaşamını yitirdiği Açıklandı.

Suriye'li Aktivistler;

Türkiye, İran ve Rusya'nın Suriye'de çözüm arayışları kapsamında anlaşmaya vardığı iddia ediliyor.
taraflar Türkiye'nın , Suriye'nın kuzeyinde askerî varlığını sürdürmesine karşılık Esed rejiminin Başkent Şam'ın ve güney bölgesini kontrol etmesi.
Şam'ın güneyi Dera, Ürdün sınırına kadar uzanıp uzanmadığı konusunda açıklama yapılmadı!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.