2 Kasım 2026 KonyaParçalı Bulutlu 11°
Dolar49,9762+0,05%Euro56,0426+0,48%Gram Altın6.358,58+2,18%

İstanbul Sultangazi'de DHKP-C'ye Operasyon Düzenlendi

İstanbul Avrupa Yakası'nda Sultangazi'de terör örgütü DHKP-C'ye operasyon düzenlendi. Operasyonda bir iş yerin'de 1 tane pompalı tüfek, 2 tane uzun namlulu tüfek, 5 tane tabanca ve örgütsel malzemeler bulundu.

İstanbul Sultangazi'de DHKP-C'ye Operasyon Düzenlendi
İstanbul Sultangazi'de DHKP-C'ye Operasyon Düzenlendi

İstanbul Sultangazi'de terör örgütü DHKP-C'ye  operasyon düzenlendi. Bir iş yeri içerisinde 1  tane pompalı tüfek, 2 tane uzun namlulu tüfek, 5 tane tabanca ve örgütsel malzemeler bulundu.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DHKP-C üyelerinin, yaptıkları eylemlerde kullandıkları mühimmatların Sultangazi'de bir iş yeri içerisinde sakladıkları haberini aldılar.

Gazi Mahallesi 1414 Sokak'ta bulunan bir  kuaföre operasyon düzenleyen Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,operasyonda  Bir tane kalaşnikof, 1 tane uzun namlulu tüfek, 5 tane tabanca, 1 tane pompalı tüfek, bu silahlara ait çok sayıda mermi ve şarjör, el bombaları, fünye, kar maskeleri  ve bazı örgütsel malzemeler bulundu.

İş yeri işleten  R.K göz altına alındı, olay ile ilgili soruşturmaların sürdürüldüğü belirtildi.

Bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

İlgili Haberler

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorum Yazın

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.