İstanbul Sultangazi'de DHKP-C'ye Operasyon Düzenlendi

İstanbul Sultangazi'de DHKP-C'ye Operasyon Düzenlendi

İstanbul Avrupa Yakası'nda Sultangazi'de terör örgütü DHKP-C'ye operasyon düzenlendi. Operasyonda bir iş yerin'de 1 tane pompalı tüfek, 2 tane uzun namlulu tüfek, 5 tane tabanca ve örgütsel malzemeler bulundu.

İstanbul Sultangazi'de terör örgütü DHKP-C'ye  operasyon düzenlendi. Bir iş yeri içerisinde 1  tane pompalı tüfek, 2 tane uzun namlulu tüfek, 5 tane tabanca ve örgütsel malzemeler bulundu.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DHKP-C üyelerinin, yaptıkları eylemlerde kullandıkları mühimmatların Sultangazi'de bir iş yeri içerisinde sakladıkları haberini aldılar.

Gazi Mahallesi 1414 Sokak'ta bulunan bir  kuaföre operasyon düzenleyen Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,operasyonda  Bir tane kalaşnikof, 1 tane uzun namlulu tüfek, 5 tane tabanca, 1 tane pompalı tüfek, bu silahlara ait çok sayıda mermi ve şarjör, el bombaları, fünye, kar maskeleri  ve bazı örgütsel malzemeler bulundu.

İş yeri işleten  R.K göz altına alındı, olay ile ilgili soruşturmaların sürdürüldüğü belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.