İstanbul'da Halk Otobüsü Faciaya Yol Açtı

İstanbul'da Halk Otobüsü Faciaya Yol Açtı

İstanbul Şİşli'de hareket halindeki otobüsün şoförü fenalaştı ve kontrolden çıkan araç trafik ışıklarına hemen ardından trafik ışıklarında bekleyen araçlara çarptı.Bir motosiklet sürücüsü ve simitçi ölümden döndü.

Kaza, 21 Eylül’de saat 16.00 sıralarında Şişli Halaskargazi Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şişli’den Mecidiyeköy istikametine seyir halinde olan Sultan Sarı idaresindeki 34 UIV 44 plakalı 2 katlı halk otobüsü, şoförün aniden fenalaşması sonucu kontrol çıktı.Kontrolünü kaybeden araç, içindeki yolcularla birlikte trafik lambalarını altına aldı.100 metre ilerleyerek kırmızı ışıkta beklemekte olan 4 araç ve 1 motosikleti ezen otobüs şöforu ancak aracı durdurabildi.Kaza sonucunda 3 kişi yaralandı ve şoför Sarı ambulansla Şişli Hamidiye Etfal ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.Yaşananlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Motorsiklet Sürücüsü ve Simitçi Ölümden Döndü

Kameralara yansıyan görüntülerde şöforu fenalaşan otobüs önce trafik ışıkları çarpıyor ardından ışıklarda bekleyen araçlara çarpıyor.Işıkları ve araçları altına alan otobüs buna rağmen duramıyor ve önündeki motosiklete çarpıyor.Motosiklete çarpmasına rağmen duramayan otobüs, dışardan otobüse binip el frenini çeken halktan biri tarafından durduruluyor.

Emniyetin kaza ile ilgili soruşturması sürerken, otobüs şoföru Sarı'nın iyileştiği kaydedildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.