KAĞITHANE - İSTANBUL HAVALİMANI METRO HATTI BUGÜN AÇILIYOR

KAĞITHANE - İSTANBUL HAVALİMANI METRO HATTI BUGÜN AÇILIYOR

Yolcuların da rahat ve güvenilir bir şekilde metroya ulaşabilmesi için giriş bölümünde 20 turnikeye ve toplam 9 metro istasyonuna sahip Kağıthane - İstanbul Havalimanı metro hattı bugün törenle açılıyor

Yolcuların da rahat ve güvenilir bir şekilde metroya ulaşabilmesi için giriş bölümünde 20 turnikeye ve toplam 9 metro istasyonuna sahip Kağıthane - İstanbul Havalimanı metro hattı bugün törenle açılıyor. Saatte 120 kilometre hıza sahip araçlar ve günde 800 bin yolcu kapasitesine sahip olan metro hattının işletmeye açılmasıyla İstanbul Havalimanı'na Kağıthane'den sadece 24 dakikada, Göktürk'ten 12 dakikada ulaşılabilecek.

Havalimanı metro hattında, peronlarda paks diye ifade edilen peron ayırıcı kapı sistemleri mevcut. Araç perona gelip park pozisyonu aldıktan sonra kapı devreye giriyor. Yolcuların güvenli bir şekilde giriş çıkışı sağlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.