KARA BULUTLAR DAĞILACAK (2-1)

KARA BULUTLAR DAĞILACAK (2-1)

Onlar vazgeçmiyor , pes etmiyor ve inadına kenetleniyor. Olmak yada olmamak maçında kırmızı Şimşekler en yakın rakibi Karacebey’i 2-1 yenerken, deyim yerinde ise lige tutundu.

Hafta içi ve vefat eden Konyaspor’lu Ahmet Çalık’a armağan edilen galibiyet o kadar değerli idi ki şehirden beklediği maddi desteği göremeyen yönetimin emeklerinin karşılığını alması yüreklere su serpti.

Kara bulutları bir nebze dağıtan bu 3 puanla her şeye rağmen henüz bir şeyi başarmadık. Daha yolumuz uzun ve aşılacak çok engeller var. Futbolculara söyleyecek son cümle “Hep böyle mücadele edin. Canımızı verelim”

İLK DEVRE TEK GOL

Maçın ilk 45 dakikalık bölümünde her iti takımda net fol pozisyonuna girmekte zorlandı.

41. dakikada kornerde Tolga Yakut içeri ortaladı. Ön direkte Sezgin’in havalandırdığı topta yaşanan karambolde Hasan Alp kaleyi düşündü ancak top Sergen’e çarpıp dışarı gitti. 45. dakikada Muhammed Yahya ceza sahası dışından şutunu çekti, seken topu Onur Arı tamamlayarak fileleri havalandırdı ve Es-es devreye 1-0 önde kapattı.

HEYECAN BÜYÜKTÜ

Maçın ikinci yarısında ise heyecan büyüktü. 52’de Berkay ortaladı, Ömer Faruk’un kafa vuruşu ile havalanan topa Tolga Yakut vurdu top dışarı gitti. Dakika 66’da Ömer Faruk uzaktan sert vurdu fakat savunmadan seken top az farkla dışarı gitti. 75. dakikada Eray Ertorun topu rakibinden söküp alarak hızla ceza sahası içine girdi ve şutunu çekti. Kaleciden seken topu Ömer Faruk Söyler tamamladı ve Şimşekler 2-0 öne geçti. 87’de kullanılan köşe vuruşunda kafalardan seken topu Mevlüt Çelik kafa vuruşu ile fileleri havalandırdı ve skor 2-1 oldu. 5 dakika uzayan maçta başka gol olmayınca Eskişehirspor maçı 2-1 kazanarak ligde kalma adına önemli bir 3 puan alıp ligin ikinci yarısına müthiş bir başlangıç yaptı.

ESKİŞEHİRSPOR : 2-KARACEBEY : 1

Hakemler: Murat Türkoğlu , Servet Bozkurt , Volkan Kaan Topal.

ESKİŞEHİRSPOR: Cengiz Alp Köseer, Eray Ertorun, Muhammet Yahya Akbulut, Bartu Göçmen, Sezgin Coşkun, Buğra Çağlıyan (Hasan Şen dk. 90 ), Hasan Alp Altınoluk, (Ömer Söyler dk. 46 ) Tolga Yakut, (Kaan Gaman dk. 81 ), Berkay Tanır, (Metehan Toprak dk. 86 ), Onurhan Uyanık (Arda Okumuş dk. 90) Onur Arı.

KARACABEY BELEDİYESPOR: Veysel Sapan , Ahmet Eren , Mevlüt Çelik, Berk Ali Nızam (Ömer Kuşan dk. 46 ), Ömer Yıldız (Kaan Yüksel dk. 67 ), Bekir Can Kara (Ata Kurtuluş dk. 83 ), Umut Sözen (Uğur Türk dk. 67 ), Hakan Arslan, Sadık Arda Yılmaztürk, Sergen Yatağan (Dijlan Aydın dk. 67 x), Harun Kavaklıdere.

GOLLER: Onur Arı (dk. 45), Ömer Söyler (dk. 75) (Eskişehirspor), Mevlüt Çelik (dk. 86) (Karacabey Belediyespor)

20. Hafta Sonuçları

Eskişehirspor-Karacabey : 2-1

Tarsus İY-1922 Konyaspor : 0-0

Ankara Demir-Şanlıurfaspor : 2-1

Nazilli BLD-Kırklarelispor : 1-1

Akhisarspor-Zonguldak Kömür : 0-0

Kırşehir BLD-Pazarspor : 3-1

Uşakspor-Amed Sportif : 1-1

Isparta 32-Bucaspor: 1-3

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.