Kavşağı Kaçırdı Geri Geri Giderken Tır Çarptı: 2 Ölü

Kavşağı Kaçırdı Geri Geri Giderken Tır Çarptı: 2 Ölü

Düğünden dönerken Mersin Tarsus'ta otoyolunda geri geri giderken tırın çaptığı araçta ki ağabey ve kız kardeşi öldü,3 kişide yaralandı.

Osmaniye'ye bağlı Toprakkale İlçesi'nde akrabalarının düğününden dönerken,Konya'ya gitmek üzere yola çıkan  Mustafa Gelgeç kontrolündeki 42 PZ 545 plakalı otomobil,  otoyolun Ankara-Pozantı çıkışını kaçırınca, kavşağa girmek üzere geri geri gitmeye başladı. Bu sırada Hikmettullah Hasaltun idaresindeki 80 AE 349 plakalı Tırda da  iddialara göre, geri geldiğini fark etmedi ve otomobile çarptı. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Mustafa Gelgeç ile ağabeyi Mehmet Gelgeç olay yerinde yaşamını yitirdi.  Otomobilde bulunan Ayşe Gürdün, Ali Gürdün ve Ali Gelgeç de yaralı olarak kazayı atlattı.Yaralılar Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.
 
Kazadan yaralanmadan kurtulan Tır şoförü Hikmettullah Hasaltun ile gözaltına alındı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.