2 Kasım 2026 KonyaParçalı Bulutlu 10°
Dolar49,9785+0,05%Euro55,9830+0,38%Gram Altın6.332,84+1,77%
Son Dakika

Kılıçdaroğlu: Biz Gereğini Yaptık

Sümeyye Erdoğan'a yapılan çirkin hakaretten sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Hatalı danışman işten çıkarıldı. Mesele bir danışman hatasıdır ve odanışmanın işine son verilmiştir." açıklamasını yaptı.

Kılıçdaroğlu: Biz Gereğini Yaptık
Kılıçdaroğlu: Biz Gereğini Yaptık

Kılıçdaroğlu Sümeyye Erdoğan'a iftiraya ilk açıklamayı yaptı danışmanın işine son verildiğini açıkladı.

Sümeyye Erdoğan'a yapılan çirkin hakaretten sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Hatalı danışman işten çıkarıldı. Mesele bir danışman hatasıdır ve odanışmanın işine son verilmiştir." açıklamasını yaptı.

"DANIŞMANIN HATASIDIR, İŞİNE SON VERİLMİŞTİR"

Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "İstanbul Milletvekilimiz Sayın Mahmut Tanal'ın TBMM'ye verdiği ve Grup Yönetimi'nin onayından geçen soru önergesinde Cumhurbaşkanı'nın kızı Sayın Sümeyye Erdoğan'ın ismine hiç bir şekilde yer verilmemiştir. Ancak bu önergenin medyaya duyurulması sırasında, maalesef bir danışman hatası sonucunda Sayın Sümeyye Erdoğan'ın ismi konuya dahil edilmiştir. CHP olarak özel hayata saygılıyız ve hiçbir şekilde siyasetin ilgi alanı içinde görmüyoruz. Grup Başkanvekilimiz Sayın Levent Gök Sayın Başbakan konuşmadan önce bu konuda bir açıklama yaptı. Sayın Tanal da asla Sayın Sümeyye Erdoğan'a dönük bir maksadının söz konusu olmadığını açıkça söyledi. Anladığım kadarıyla Sayın Başbakan bu açıklamaları görmeden konuştu. Mesele bir danışman hatasıdır ve o danışmanın işine son verilmiştir."

Bu haber kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

İlgili Haberler

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorum Yazın

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.