Kocaeli'de İşadamı Borçları Yüzünden İntihar Etti

Kocaeli'de İşadamı Borçları Yüzünden İntihar Etti

Kocaeli'ye bağlı Darıca ilçesinde inşaat taşeronluğu yapan Kadir Çimen(41),arkadaşının lüks otomobilinde kafasına sıktı.Otomobilde bıraktığı notta borçları olduğunu belirtti.

Borçları yüzünden intihar eden işadamlarına bir yenisi Kocaelide eklendi.Kocaeli'de işadamı borçlarından dolayı canına kıydı.İntihar sabaha karşı,Emek Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi Gürsü Sokak'ta yer alan bir sitenin otoparkında gerçekleşti.Kadir Çimen,arkadaşından bir süreliğine ödünç aldığı otomobil ile bir sitenin otoparkına girdi.Otomobilin içinde başına dayadığı silahlı ateşledi.Çimen'in başından çıkan kurşun,otomobilin sol camından dışarı sekti.

Silah sesini duyanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi.Kapısı kilitli olan otomobilin camı kırılarak kapısı açıldı.Ölen Kadir Çimen'in 9 mm çapındaki silah ile intihar ettiği açıklandı.Çimen'in bu sitede yaşamadağı rastgele bir otoparak seçtiği ve intihar notunda yüksek mitkardaki borcunun bulunduğu belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.