Konyaspor'da moraller yerinde

Konyaspor'da yüzler gülüyor hem yönetim oynanan oyundan mutlu hem de taraftar. Bu galibiyetlerle devam etmek isteyen Konyaspor camiası ve oyuncuları ellerinden gelenin daha fazlasını yapıyorlar..

Süperligde yukarıda kalmayı hedefliyorlar. Aynı zaman da Ziraat Türkiye Kupası'nda 1 Aralıkta Van Spor ile karşılaşacak olan Konyaspor'da moraller yerinde.. Van Spor Maçın mutlak galibiyetle çıkacak..

*****

son-oynanan-karsilasmada-oyunun-kontrolunun-konyasporda-oldugunu-kaydeden-palut-sunlari-soyledi.jpeg

Son oynanan karşılaşmada oyunun kontrolünün Konyaspor'da olduğunu kaydeden Palut, şunları söyledi:

"Rakibimize oyunumuzu kabul ettirdik ama bugün eksiğimiz, bir ceza sahası etkinliğini yeterince destekleyememek. İkincisi özellikle ikinci yarı bir birinin kopyası iki gol yememiz oldu. Tabii ki golleri nasıl takım olarak atıyorsak, yediğimiz gollerde de takım olarak yiyoruz. Onun için belli mevkilerle ya da defansla alakalı olarak ele almıyorum. Genel manada en azından futbol olarak burada puanı hak etmiştik. Futbolda bunlar var. Gaziantep takımını kutluyorum. Biz de bunu bir yol kazası olarak değerlendireceğiz. Paniklemeyeceğiz ve takımla beraber doğru bildiğimiz yolda çalışmaya devam edeceğiz." dedi. Palut'un konuşması biz Konyaspor taraftarlarını şampiyonluk yarışında bizde varız dedirtti..

*****

basket.jpeg

Basketbol 1.Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Konyaspor basket takımı, 9. haftanın kapanış maçında evinde ağırladığı TED Kolejliler’i farklı mağlup etti. Dev Kartallar, baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmadan 96-71’lik galibiyetle ayrıldı. Bu maç öncesinde çıktığı 4 maçtan da galibiyetle ayrılan Okan Çevik ve talebeleri, kazandıkları kritik maçla birlikte galibiyet serisini 5 maça çıkardı.

Takımlarımız hem Futbolda hem de basketbolda doludizgin yoluna devam ediyor.. Aman takımlarımıza nazar değmesin..

*****

taraftar.jpeg

Konyaspor taraftar grubu Nalçacılılar yaptığı çalışma ile alkışları ve tebrikleri hakediyor. Nalçacılılar taraftar grubu Futbolcu yetiştirir gibi taraftar yetiştiriyor. Nalçacılılar, proje kapsamında çocuklara stadyumda tribün eğitimi veriyor. Tebriklerimi buradan Taraftar grubumuzu tebrik ediyorum. Başka takım taraftar gruplarına da örnek olmasını temenni ediyorum.

*****

whatsapp-image-2021-11-29-at-19-29-40.jpeg

Haftaya oynayacağımız maçta, Galatasaray karşısında kırmızı kart göre Marius Sumudica haftaya oynanacak Yeni Malatyaspor karşılaşmasında kulübedeki yerini alamayacak. Bu bizim için bir avantaj mı yoksa dezavantaj mı maç sonu belli olacak..

Artık şampiyon olabilmeyi kendi aramızda da bahsetmeye başlamamız lazım..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.