Küçük Semazenler İzleyicileri Şaşırttı

Küçük Semazenler İzleyicileri Şaşırttı

Belediyelerin düzenlediği Ramazan etkinliği olan gösteri izleyenleri büyüledi. Manisa'da gerçekleşen organizasyonda en etkileyici gösteri ise küçük semazenler oldu.

Şehzadeler Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Gecelerinde Emre Gündaş ile Çocukça Ramazan etkinliği gerçekleştirildi. Programın ikinci bölümünde yer alan Mesir Semazenler Derneği ise muhteşem sema töreni ile herkesi büyüledi.

Manisalılar her akşam olduğu gibi dün akşam yine Şehzadeler Belediyesi Ramazan Gecelerinde bir araya geldi. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen Ramazan etkinliklerinde ilk olarak Emre Gündaş ile Çocukça Ramazan programı yer aldı. Minikler sahneye çıkarak birbirinden güzel müzikler eşliğinde doyasıya eğlenirken, animasyon ekibi tarafından düzenlenen oyunlar renkli görüntülere sahne oldu. Geleneksel sahne sanatlarından Aşuk İle Maşuk hem miniklere hem de büyüklere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Programın ikinci bölümünde ise Mesir Semazenler Derneği yer aldı. İlahiler eşliğinde sergilenen sema töreni 7’den 70’e herkesi büyüledi. Minik semazenlerin gösterisi ise alanı dolduran yüzlerce Manisalıyı adeta büyüledi. Manisalılar töreni sonuna kadar büyük bir ilgiyle izledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.