Kurtlar Vadisi Pusu 10. sezon fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu 10. sezon fragmanı

Haziran ayında yeni çekimlerine başlayan kurtlar vadisi pusu yeni sezon 10. fragmanını yayınladı . kurtlar vadisi pusu dizisi izleyicilerin merakla beklediği dizinin 10 fragmanı yayınlanarak izlenme rekoru kırdı ...

11 Haziran’da sezon finali yapan Kurtlar Vadisi Pusu dizisi yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

2015-2016 yeni sezonunda bazı oyuncular ile yolları ayırmak zorunda kalan dizi, her dönem olduğu gibi yeni oyuncuları da kadrosuna dahil etti. Dizinin yeni sezon 264. bölüm fragmanı yayınladı. Fragmanda Polat, eski bir kiliseye girerken görülüyor ve içeride yerde yatan kanlar içinde bir rahip ile karşılaşıyor. Polat, rahibi kontrol etmek istediği sırada kilisede bulunan ve yüzü görünmeyen bir kişi Polat’a silah doğrultuyor. Fragman, Polat’ın kiliseden tek başına çıkmasıyla son buluyor. Öte yandan yeni sezonun bu ay içerisinde televizyonda yayına girmesi bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.