Macaristan Başbakanından Avrupa Birliğinin teklifini kabul etmedi son dakika !!!!!

Macaristan Başbakanından Avrupa Birliğinin teklifini kabul etmedi son dakika !!!!!

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Avrupa'da bazı güçlerin ulus devletler erine ''Avrupa Birleşik Devletleri'' kurmak istediğini ancak kendlerinin bunun bir parçası olmak istemediğini söyledi. Detaylar haberimizin devamında....

Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Avrupa'da bazı güçlerin ulus devletler erine ''Avrupa Birleşik Devletleri'' kurmak istediğini ancak kendlerinin bunun bir parçası olmak istemediğini ve Macaristan'ın Macaristan olarak kalacağını söyledi.

Acil Durum Yasası: Kovid-19'a karşı tebdir amacıyla hazırlanan ve 30 Mart'ta parlamentoda kabul edilen yasaya, muhalefet partileri, hükümete ''sınırsız süre boyunca her şeyi yapabilme gücü'' verdiği gerekçesiyle destek vermemişti. Uluslararası kamuoyunda, Macar hükümetine yönelik sert eleştiriler de yöneltişmişti.

Yaşanan gelişmeler hakkında Avrupa Birliği hakkında ne düşünüyorsunuz fikirlerini belirtmeyi unutmayınız...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.