Mardin Valiliği Nusaybin’de 21 PKK’li öldürüldü

Mardin Valiliği Nusaybin’de 21 PKK’li öldürüldü

Mardin Valiliği, sokağa çıkma yasağının kalktığı Nusaybin ile ilgili yazılı açıklama yaptı. İlçede 5 gün boyunca düzenlenen operasyonlarda 21 PKK’linin öldürüldüğü, 3 PKK’linin de sağ olarak yakalandığı ifade edilen açıklamada, 2 ton 800 kilogram patlayıc

Mardin Valiliği, Nusaybin’de 21 PKK’linin öldürüldüğünü ve 2 ton 800 kilogram patlayıcının ele geçirilerek imha edildiğini açıkladı. 
 

Mardin Valiliği, sokağa çıkma yasağının kalktığı Nusaybin ile ilgili yazılı açıklama yaptı. İlçede 5 gün boyunca düzenlenen operasyonlarda 21 PKK’linin öldürüldüğü, 3 PKK’linin de sağ olarak yakalandığı ifade edilen açıklamada, 2 ton 800 kilogram patlayıcının da ele geçirilerek imha edildiği kaydedildi.

Nusaybin ilçe merkezi ve kırsalında toplam 114 hendek ve barikatın kaldırıldığı belirtilen açıklamada, 2 sivil vatandaşın hayatını kaybettiği, 6 vatandaşın da yaralandığı aktarıldı.

Fırat ve Abdulkadir Paşa mahallelerinde PKK’liler tarafından yerleştirilen patlayıcıların infilak etmesi sonucu Cuma gününden beri elektrik kesintisinin yaşandığı ifade edilen açıklamada, “Sokağa çıkma yasağının kaldırılmasıyla birlikte onarım çalışmalarına başlanmıştır.” denildi. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.