Mardin'den gelen acı haber: 2 şehidimiz var

Mardin'den gelen acı haber: 2 şehidimiz var

Mardin'in ilçesi Mazıdağı'nın Derik karayolunda kaza meydana geldi. 2 şehidimiz var.

Mardin'e bağlı Ömür Köyü Muhtarı Bozan Delek'in kullandığı araç ile Mazıdağı Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan polis Ali Rıza Yılmaz'ın kullandığı sivil aracın çarpışması sonucu polis Ali Rıza Yılmaz ve yanında bulunan görev arkadaşı Sedat Balıkçı ağır yaralandı. 

2 Polis tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı
Sivil aracı kullanan polis Ali Rıza Yılmaz, kaza sonrası olay yerinde hayatını kaybetti. Yanında bulunan polis Sedat Balıkçı ise kaldırıldığı hastahanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ömür Köyü Muhtarı Bozan Delek ise yaralı olarak kazayı atlattı. 

Murat Delek'in tedavisi sürüyor
Olayla ilgili polis soruşturma başlattı. Acı haberin geldiği Mardin Mazıdağı karayolunda meydana gelen kaza sonrası yaralanan Murat Delek'in tedavisi devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.