MHP Oylarını Deniz Baykalamı Vermeliydi ?

MHP Oylarını Deniz Baykalamı Vermeliydi ?

CNN Türk Tv Ekranlarına Çıkan Deniz Baykal MHP nin Kendisine Oye Vereceğini Söyledi. Deniz Baykal TBMM Başkanlığında MHP nin Büyük Bir Fırsatı Kaçırdığınıde Dile Getirdi.

CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge adlı programa konuk olan ve gazetecilerin sorularını cevaplayan Deniz Baykal, son güne kadar MHP'nin kendise oy vereceğini iddia etti.

Deniz Baykal, Yusuf Halacoğlu'nun parti milletvekillerinin tercihlerine karışmayacaklarını ifade ettiğini iddia etti. Deniz Baykal, TBMM'nin büyük bir fırsatı teptiğini kaydederek, asıl önemli olanın TBMM'yi ayağa kaldırmak olduğunu ifade etti. Deniz Baykal, Levent Gök'ün kendisine bu haberi getirdiğini ifade etti.

Yusuf Halaçoğlu programı telefonla arayarak, "Levent Gök'e, Devlet Bahçeli'nin hiçbir biçimde grubu serbest bırakacağını ifade etmediğini ve imaların doğru olmadığını, konuyla alakalı MHP'nin adayı Ekmeleddin İhsanğlu'nu destekleneceğini ve konuyu MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüşmeleri gerektiğini söylediğini" ifade etti.

Levent Gök'te programı telefonla arayarak, "Yusuf Halaçoğlu'nun, Devlet Bahçeli'nin konuşmasının doğru anlaşılmadığını aksine, eğer HDP, CHP'yi desteklemezse Deniz Baykal'ı destekleyebileceklerini ifade ettiğini" belirtti.

Deniz Baykal, erken seçimi daha konuşulur ve daha yakın gördüğünü, AKP yönetiminin koalisyon deneme ihtiyacını daha az hissettiğini ve daha az esneyeceklerini ifade etti.

Deniz Baykal aynı programda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile neler görüştüğünü ve görüşme teklifinin kimden geldiğini de anlattı.

Baykal'ın, Bahçeli'nin 116 karanlık gün ithamına cevap verirken zorlandığı gözlerden kaçmadı. Baykal verdiği cevapla, Erdoğan'ın Başbakan olamsında kendisinin de katkısının olduğunu ifade ederken, Ahmet Hakan devreye girdi ve Baykal'ın hareketinin onurlu birhareket ettiğini ifade etti. Baykal, kimseyle temas kurmadan bu konuda karar aldığını ve partisine tebliğ ettiğini de ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.