Microsoft Word'e Çok Önemli Bir Yenilik Geliyor!

Microsoft Word'e Çok Önemli Bir Yenilik Geliyor!

Microsoft'un deviled Office programı olan Word'e çok önemli bir özellik geldi.

Microsoft'un sevilen e olmazsa olmaz olan Office paketinin en çok kullanılan programı olan Microsoft Word'e çok önemli bir yenilik geliyor. İşte tüm detaylar.

Yazılım devi Microsoft'un en çok kullanılan Office programlarından birisi olan Microsoft Word'e çok önemli bir yenilik geliyor. Microsoft'un Word için yakın bir zamanda sunacak olan Read Aloud özelliğiyle ses metinlerle etkileşim içinde oluyor.

Yazılım devi Microsoft Office paketine yeni özellikler getirmeye devam ediyor. Yakın bir zamanda Office paketine gelecek olan Read Aloud özelliğiyle birlikte artık ses metinlerle etkileşim içinde olacak. Yani metni yüksek sesle okumayı, hatalar bulmayı ve düzeltmesi sağlanacak. Bu özellik disleksiler için çok yararlı bir özellik olacak.

Microsoft'un yeni Word uygulamasına gelecek olan bu yeni özellikle birlikte gerçek zamanlı okumalar elde edilebilecek. Bilindiği gibi Microsoft Word'e Aralık ayında okuma modu gelmişti. Read Aloud özelliği ise okuma modu özelliğinden çok daha iyi bir hizmet sunuyor.

Read Aloud özelliğinin Office uygulamalarına ne zaman entegre edileceği bilinmese de dileyen Office 365 kullanıcıları programı beta olarak kullanıp test edebilecek. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.