Midyat'ta Eşeğe Çarpan Kamyon Kazası

Midyat'ta Eşeğe Çarpan Kamyon Kazası

Mardin Midyatta Bir Kamyonun Yola Çıkan Eşeğe Çarpması Sonucu Meydana Gelen Kazada 1 Kişi Öldü 1 Kişide Yaralandı . Yaralıların Midyat Devlet Hastanesine Kaldırıldığı Öğrenildi

Mardin’in Midyat ilçesinde kamyonun eşeğe çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında eşeğin üzerinde köylerine gitmek isteyen 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.
Kaza, Midyat-Mardin karayolunun 9. Kilometresinde Gelinkaya köyü civarında saat 04:00 sıralarında meydana geldi. Mardin istikametinden Midyat istikametine seyir halinde olan kamyonun eşek üzerindeki yaşlılara çarpması sonucu 1 erkek hayatını kaybetti. Ağır yaralı olan kadın ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Midyat Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.