MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ ÇAMLIBEL’DE İFTAR PROGRAMINDA MUHTARLA BİR ARAYA GELDİ.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ ÇAMLIBEL’DE İFTAR PROGRAMINDA MUHTARLA BİR ARAYA GELDİ.

Köroğlu’nun diyarı Çamlıbel’deki iftara MHP Tokat Milletvekili Adayları Yücel Bulut, Recep Bozdemir, Ufuk Değerliyurt, MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Yücel, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Türk siyasi tarihine yönelik genel bir değerlendirme yapan ve Türkiye üzerine oynanan oyunları gözler önüne seren MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, merhum Başbakan Adnan Menderes’e yapılanları, Kıbrıs Barış Harekâtı sonrasında Türkiye üzerine oynanan oyunları ve 1980 öncesi ortaya konulan ve 4400 vatan evladının hayatını kaybettiği sokak çatışmalarını anlattı.

Seçilmiş iktidarı ve Cumhurbaşkanını alaşağı etmek için her türlü yolu denemeye başladıklarını belirten Bulut, “Kendi otomobilini üreten, kendi yazılımı yapan Türkiye’yi görenler 15 Temmuz’da darbe yapmaya kalkıştılar. Menderes’e yaptıklarını bu ülkenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yapmak istediler. Türkiye’yi darbeyle teslim almaya çalıştılar. Fakat bu millet izin vermedi. MHP olarak biz de ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına ve hükümetine sahip çıktık vede asla Kandil’i devlete ortak etme projesine geçit vermeyeceğiz” dedi.

AL SANCAĞIN ALTINDAYIZ

“Hangi köyden olursak olalım, hangi ilçeden olursak olalım bu toprakların bir parçasıyız. Alevisiyle, Laz’ıyla, Çerkez’iyle, Türküyle, Kürt’üyle bin yıldır aynı sancak altındayız. Şimdi bize düşen tam bağımsızlık yürüyüşümüze sahip çıkmaktır. Gelin petrolümüzü, doğalgazımızı çıkaralım. İHA’larımızı, SİHA’larımızı, yerli otomobilimizi üretelim. Türkiye’ye karşı düzenlenen tezgâhları bozalım. 100 yıllık Cumhuriyetimizin mirasına sahip çıkalım. Biz bunu bir parti kavgası olarak görmüyoruz. Bunu oy toplama telaşı olarak görmüyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi'ni tahkir eden aşağılayan ve itibarsızlaştırmaya çalışan bu aşağılık odaklara da hep birlikte cevap verelim. Milliyetçi Hareket Partisi'ni de Cumhurbaşkanımızın yanında mecliste güçlü bir şekilde temsilini sağlayalım. Gelin Tokat'ta Milliyetçi Hareket partisinin oyunu ve milletvekili sayısını arttıralım” diyerek sözlerini tamamladı.

HABER & FOTOĞRAF: FATİH KARAMAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.