Minik Aslı Trafik Magandasının Kurbanı Oldu

Minik Aslı Trafik Magandasının Kurbanı Oldu

Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan araç kaldırımda yürüyen insanlara çarptı. Annesinin sürdüğü bebek arabasında olan Minik Aslı hastanedeki tüm müdahalelere karşı yaşamını yitirdi.

Adana'nın Yüreğir İlçesi'nde kontrolünü kaybeden araç kaldırımda yürüyen vatandaşlara vurması sonucunda annesinin sürdüğü bebek arabasında oturan 4 yaşındaki Minik Aslı kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Aşırı Hız ve Dikkatsizlik Minik Aslının Ölmesine Neden Oldu!!!

Şuan sürücü kimliği bilinmeyen bir kişi kullandığı yarı ticari araba, söylenenlere göre aşırı hız ve dikkatsizlikten kaynaklı kontrolden çıkıp kaldırımdaki yürüyen vatandaşlara çarptı. Kaldırımda 4 yaşındaki ve 6 yaşındaki kızıyla birlikte yürüyen Hediye Savcı ve diğer  yayalardan 36 yaşındaki baba Nedim Kılıç ve 12 yaşındaki oğlu Enes Kılıç yara aldı. Çarpılan vatandaşlar çevredeki özel bir hastaneye kaldırıldılar. Fakat Minik Aslı yapılan Tüm müdahalelere rağmen hayata veda etti. 

Olay bölgesinde aracın altında kalan bebek arabasını gören vatandaşlar Minik Aslı'nın öldüğünü duyunca göz yaşlarını tutamadılar. Polis, Kaçan trafik magandasını arıyor.

KAZA İLE İLGİLİ FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.