Mutlu Kaya'nın annesi Katiller Hakkettiği Cezayı Bulsun

Mutlu Kaya'nın annesi Katiller Hakkettiği Cezayı Bulsun

Mutlu Kaya’nın annesi Hanım Kaya kızıma bu işgenceyi bu ızdırabı çektirenler cezasını bulsun diyerek balka fatmalar , tubalar haticelere yapılan bu saldırılar hak ettikleri cezaları bulsunlar..Diye Gazeteciler KOnuştu

Anne Kaya, kadınların artık kaderinin değişmesi gerektiğini belirterek, "Başka Tubalar, Fatmalar, Ayşeler böyle olmasın. Mutlular’ın, Özgecanlar’ın ve Cansular’ın failleri hak ettikleri cezaya çarptırılsın" dedi.
Ulusal bir televizyon kanalında yayınlanan ses yarışması ile ünlenen ve 18 Mayıs’ta Diyarbakır’ın Ergani ilçesindeki evinde uğradığı silahlı saldırı sonucu başından vurularak ağır yaralanan Mutlu Kaya, Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımında 37 gün süren yaşam savaşını kazandı. 3 gün önce normal odaya alınan ve dün hastanedeki odasında kameraların karşısına çıkan Mutlu’nun sağlık durumunun gün geçtikçe daha iyiye gittiği belirtildi. 37 gün boyunca hastanenin acil servis girişinin yan tarafındaki boş bir arazide gece gündüz demeden kızından gelecek iyi haberi bekleyen Mutlu’nun annesi Hanım Kaya, İHA muhabirine açıklamalarda bulundu.

"ADALET YERİNİ BULSUN İSTİYORUM"
Mutlu'nun yoğun bakımdan çıkarılması ile büyük mutluluk yaşadıklarını belirten anne Kaya, yoğun bakımdan çıkarıldığı haberinin kendisine verilmesi ile büyük sevinç yaşadığını ifade etti. Kızlarının yeniden hayata döndüğünü, büyük sıkıntılar yaşadıklarını ve şimdi ise en büyük isteklerinin olayı gerçekleştirenlerin hak ettikleri cezaya çarptırılması olduğunu aktaran Kaya, "Faillerden 3 kişiyi bıraktılar. Bir kişi kaldı. Ben buradan Cumhurbaşkanıma, Başbakanıma ve bütün yetkililere sesleniyorum. Tuba’m (Mutlu) böyle oldu. Başka Tubalar, Fatmalar, Ayşeler böyle olmasın. Adalet yerini bulsun istiyorum" diye konuştu.

"FAİLLER CEZASIZ KALINCA DİĞERLERİNE TEŞVİK OLUYOR"
Bütün kadınların hayatının ucuz görüldüğünü ve kadınların yaşadıklarının hayat olmadığını kaydeden Hanım Kaya, "Bu nasıl bir insanlık ve vicdan anlam veremedim. Burada bir annenin yüreği yanıyor. Saldıranlar kimdir, neyin nesidir tanımıyorum. Gel bir kurşun sık, sonra da git birkaç yıl yat ve çık hiçbir şey olmamış gibi. Herkes zenginliğine güveniyor. Bunlar da cezasız kalınca diğerlerini teşvik ediyor. Kadınların nelerle karşılaştığını her gün görüyoruz. Ben bunların büyük bir ceza ile cezalandırılmalarını istiyorum. Adalete de inanıyorum. Sadece Mutlu için değil, Tubalar, Fatmalar, Özgecanlar, Cansular için istiyorum. Failleri hak ettikleri cezaya çarptırılsın. Hepsinin anneleri var. Hepsinin adına sesleniyorum" şeklinde konuştu.

"SÖZ VERENLER SÖZLERİNİ TUTSUNLAR"
Hastanenin yanında günlerce beklediğini ve neler çektiğini herkesin gördüğünü anlatan Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Herkes gelip gidip vaatlerde bulundu. ‘Zamanı gelince ne gerekiyorsa yapacağız’ dediler. Şimdi Cumhurbaşkanı, Başbakan, tüm yetkili kişiler ve iş adamlarından yardım bekliyorum Tuba’mın tedavisi için. Doktoru kendisinin yapabileceğinin buraya kadar olduğunu söyledi. Çünkü o beyin doktoru. Artık fizik tedavi gerekiyor. Buraya gelenlerin verdikleri sözlerin arkasında durmasını bekliyorum. ‘Zamanı gelince’ dediler. Şimdi zamanı geldi."
Öte yandan Diyarbakır Valiliği kanalıyla Mutlu’nun tedavisi için yardım hesabı açıldı. Hesap bilgileri şöyle:
"Vakıf Bank TR 98000 1500 1580 0730 3595 815" 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.