Nihat Hatipoğlu Atv'de Canlı Yayında Zor Anlar Yaşadı

Nihat Hatipoğlu Atv'de Canlı Yayında Zor Anlar Yaşadı

Atv Ekranlarında Sahur Programı Sunan Nihat Hatipoğlu Dun gece İlginç Atv'de Canlı Yayın Sahur Vakti Programında Ekrande Çıkan Kıyamet Nezaman Kopacak? yazısı Sosyal Medyaya Bomba Gibi Düştü..

Dini içerikli televizyon programlarının 'aranan' isimlerinden Nihat Hatipoğlu'nun geçen akşam yayınlananSahur Vakti isimli programında kullanılan ilginç altyazı sosyal medyada gündem oldu.

Hatipoğlu, Sultanahmet Meydanı'ndan canlı olarak yayınlanan ve konukların dini sorularını cevapladığı programda reklam arasına gitmeden önce "Kıyametin ne zaman kopacağı" konusunda bir soruyu cevaplayacaktı.

Programın rejisi bu nedenle, reklamdan sonra programın devam edeceğini göstermek için kullanılan ve 'KJ' olarak adlandırılan bant yazıya "Kıyamet ne zaman kopacak. Az sonra" yazdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.