Nokia'nın Yeni Amiral Gemisi Nokia Edge'in İlk Konsept Videosu Ortaya Çıktı!

Nokia'nın Yeni Amiral Gemisi Nokia Edge'in İlk Konsept Videosu Ortaya Çıktı!

Nokia'nın merakla beklenen yeni amiral gemisi Nokia Edge'in ilk konsept videosu ortaya çıktı. İşte tüm detaytlar.

Akıllı telefon pazarının eski ve isimlerinden olan Nokia'nın yeni amiral gemisi olması beklenen Nokia Edge'in ilk konsept videosu ortaya çıktı.

Nokia bilindiği gibi akıllı telefon pazarına yeniden döndü. Yeni akıllı telefonlarıyla birlikte pek çok kişinin ilgisini çeken Nokia'nın ilk amiral gemi modelinin konsept videosu ortaya çıktı.

Nokia'nın yeni amiral gemisi olması beklenen Nokia Edge'in konsept videosu Creator adında Youtube kanalında paylaşıldı. Hazırlanmış olan konsept video Nokia Edge'in gerçek videosu olmasa bile Nokia'ya ilham kaynağı olabilir.

Konsept videosunda Nokia Edge'in Android'in en güncel sürümü ile geleceği görülüyor. Fiziksel bir ana ekran tuşu olmayacak olan Nokia Edge tek bir LED flaş içeren Carl Zeiss lens ile birlikte geliyor.

Cihazın teknik özellikleri konsept videosunda yer almazken Nokia'nın yeni amiral gemisinin nasıl bir şey olacağı bilinmiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.