İmdat ZEYTİNCİ

İmdat ZEYTİNCİ

O ADAM

İki arkadaştan birinin hedefleri büyük. Daha çocuktur ikiside.
-Bir Milletvekili olsam bak sen neler yapacağım, der. Diğeri,
-Sen oralara gidersen bizi unutursun. Adam iddialı yoook, olurmu asla unutmam. Eğer bir gün ben bir makama gelirsem, O ADAM geldi de, yeter der.

Adam birgün gerçekten Milletvekili olur. Arkadaşı derki, gidip şunu bir ziyaret ediyim. Meclise gider. Danışmanına derki, Milletvekilimize deki , O ADAM geldi. Seninle görüşmek istiyor. Adam heyecanla bekliyor. Eski dostunu özlemiştir. Nihayet danışman gelir.
-Efendim Vekilimiz çok meşgul, sonra gelin der. Adam olgunlukla karşılar. Geri döner. Aradan bir zaman geçtikten sonra adam tekrar gider. Danışmana derki, Vekilimize deki O ADAM geldi, de. Danışman tekrar sorup geri döner.
-Ne oldu?
-Efendim Vekilimiz okadar yoğun ki, sizinle görüşemez, der. Adam kızar,
-Evladım, sen ona O ADAM geldi dedinmi?
-Evet efendim, dedim ama gerçekten çok yoğun.

Adam yine evine döner.

Gel zaman git zaman Milletvekili Bakan olmuş. O ADAM çok sevinmiş. Demiş şunu bir ziyaret ediyim. Gitmiş bakanlığa. Özel kalem müdürüne demişki, Bakanımıza söylermisin O ADAM geldi, deyin o beni bilir. Özel kalem müdürü bakanın odasına girer.
-Sayın bakanım, bir adam geldi. Sizinle görüşmek istiyor. O ADAM geldi deyin, o beni bilir diyor.
-Bakan gülmüş yahu gidin O ADAMA söyleyin. O ADAM HALEN O ADAM AMA BEN ARTIK O ADAM DEĞİLİM.

Allah nereden geldiğini unutanlardan, ne oldum delisi olanlardan bizi uzak tutsun inşaallah.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.