Ömer Ali Şahiner Fenerbahçe'ye transfer oldu!

Ömer Ali Şahiner Fenerbahçe'ye transfer oldu!

Fenerbahçe son dakika transferini gerçekleştirdi. Atiker Konyaspor'un etkili oyuncusu Ömer Ali Şahiner Fenerbahçe'de!

Atiker Konyaspor'da forma giyen genç oyuncu Ömer Ali Şahiner Fenerbahçe'ye transfer oldu. Transfer döneminde adı sıkça haber sitelerinde ve sosyal medyalarda geçen oyuncu, son dakika haberi ile Fenerbahçe'ye transfer olduğu bilgisi alındı.

Ömer Ali Şahiner geçtiğimiz günlerde transferler ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı''Bazı şeylerin değerini bulması gerekiyor''. 
omer-ali-sahiner-fenerbahce.jpg
Fenerbahçe 2014 senesindede genç futbolcu ile ilgileniyordu.
İsmail Kartal döneminde, Kartal Ömer Ali Şahiner'i yaklaşık 5 yıldır takip etmekte olduğunu Fenerbahçe'ye bildirmiş ve rapor etmişti. Aradan yaklaşık 2 sene geçti ve Ömer Ali Şahiner Fenerbahçe'ye transfer oldu. 

AHaber Son Dakika Haberi Olarak Geçti
En çok izlenilen haber kanalları arasında bulunan AHaber saat 23.40 sularında haberi son dakika olarak ekranlara geçti. 

Ömer Ali Şahiner Kimdir? Kaç Yaşında? 
16 yaşında Konya Selçukluspor'da profesyonel olan geçn yetenek, 5 sezondur Konyaspor forması giymekteydi. Ömer Ali Şahin'in 2014 yılı piyasa değeri 1 milyon 750 bin euro'idi.
Doğduğu il Bursa
Doğum Tarihi 2 Ocak 1992
Yaşı 24
Mevki Forvet
Ayak Sağ
Boyu 175

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum