PKK Suikastleri

PKK Suikastleri

Recep Akıl'ın kaleminden PKK suikastleri ile alakalı bir yorumu siz değerli okuyucularımız ile paylaşıyoruz.

Recep Akıl yazısında şunları söyledi:

"PKK sivil siyaset yapan hedeflere saldırmaya başladı. Artık bitme noktasına gelen bu terör örgütünün Ak Partili siyasetçilere suikast düzenlemeye başlaması çaresizliğinin göstergesidir.

Kitlesel eylem yapabilme yeteneklerini neredeyse tamamen kaybetmiş olan PKK'nın bu gibi eylemleri bundan sonra da yapma eğilimi içinde olduğunu söylemek kehanet sayılmaz.

Bu eylemler vasıtasıyla bitmediğini gösterme çabası içine girecek olan PKK'ya bu yönde de imkân tanınmamalı istihbari çalışmalar vasıtasıyla bu suikastlerin önüne geçilmelidir.

Aksi takdirde suikastler bölge halkı üzerinde psikolojik bir etki yapacak onları yılgılığa itebilecek ve belki de gençlerden PKK'ya yeni katılımların olmasını bile sağlayabilecektir.

Devlet terörle mücadeleyi bu yönde de ciddiyetle takip etmek zorundadır. İstihbaratın etkin bir biçimde çalışması sağlanmalı ve bu suikastlerin önüne geçilmelidir.

Bölgede terörle mücadelede kesin başarı isteniyorsa eğer PKK'nın moral bulabileceği hiç bir eyleme izin vermemelidir."
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.