SAAT KULESİ'NDEN GÖBEK KALKIYOR! SİZCE BU YENİ KARARLAR DOĞRU MU?

SAAT KULESİ'NDEN GÖBEK KALKIYOR! SİZCE BU YENİ KARARLAR DOĞRU MU?

Tarihi Çorum Meydanı Projesi kapsamında Saat Kulesi çevresi ve Osmancık Caddesi istikametiyle ilgili yeni kararlar alındı.

Tarihi Çorum Meydanı Projesi kapsamında Saat Kulesi çevresi ve Osmancık Caddesi istikametiyle ilgili yeni kararlar alındı.

GÖBEK KALKACAK!

Yeni düzenlemeyle birlikte Saat Kulesi etrafındaki göbek ortadan kaldırılacak. Sürücüler, aşağı ve yukarı olmak üzere tek yönden ulaşım sağlayacaklar.

saat-kulesinden-gobek-kalkiyor-sizce-bu-yeni-kararlar-dogru-mu.jpg

DÖNÜŞ İŞİ BİTİYOR

Ayrıca, İnönü Caddesinden Osmancık Caddesi istikametine dönüş olmayacak. O yöne gitmek isteyenler sürücüler, Saat Kulesinden Recep Tayyip Erdoğan Caddesi'ne devam edecekler.

saat-kulesinden-gobek-kalkiyor-sizce-bu-yeni-kararlar-dogru-mu-001.jpg

ARTIK TEK YÖN VAR

Yine Gazi Caddesi'nden Osmancık Caddesi istikametine gelen araçlarda tek yönden ilerleyecek. Söz konusu caddede kaldırımlar genişletilirken tek bir araca göre yol planlaması yapıldı.

ORADAN ÇIKIŞ YOK

Osmancık Caddesi istikametinden Saat Kulesi'ne gelmek isteyenler ise arka cadde ve sokakları kullanarak İnönü Caddesine gelecek, ardından Gazi Caddesine bağlanacaklar. Eskiden hem Gazi Caddesi'nden, hem de Osmancık Caddesinden karşılıklı olarak ulaşım sağlanabiliyordu. Yeni yapılan düzenleme ile birlikte bu tamamen ortadan kaldırılmış oldu.

saat-kulesinden-gobek-kalkiyor-sizce-bu-yeni-kararlar-dogru-mu-002.jpg

YOĞUNLUK ARTAR MI?

Çorum Belediyesi tarafından yapılan yeni düzenlemenin hayata geçirilmesi ile birlikte özellikle Ulu Cami arkasındaki yolların trafik durumu merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.