Ali İhsan DİLMEN

Ali İhsan DİLMEN

SAVAŞA HAYIR(!) İHANET DEĞİLSE GERZEKLİKTİR

Solculuk ve aydın olmak(!) bu ülkede millete ve değerlere yabancılaşmak ve milletin batılı değerlere teslim olması için yapılan zorbalığın adıdır. 
Solcuların milliyetçiliği 12 eylül sonrasının tezahürüdür.
Sebebi de muhtemelen yükselen ırkçı Kürt terör hareketinin devletin düzenine, statükoya savaş açmasındandır. 
Benim ki, gözlemlerime ve okumalarıma dayalı tespitlerdir.. Solculuğun insani değerler mücadelesi nasıl sahici değilse, milliyetçi refleksleri de sahici değildir ve olamaz.
Türkiye'de yaşanan adaletsizliklere, emek hırsızlığına karşı meşru mücadele, İslam eksenli değilse bile toplumsal değerlere dayalı bir zeminde olduğunda anlamlı olur ve başarı şansı bulur.
İnsanların bozduğu ve uydurduğu İslam anlayışına duyulan öfkeden hareketle İslamı mahkum edip, insanların oluşturduğu ve yücelttiği anlayışlara yaslanarak yapılan mücadele milletimizin irfanına toslamak mecburiyetindedir.
Adalet ve savaş karşıtlığı üzerinden bölgede yaşanan zulme ve drama karşı olmak adına "Savaşa Hayır!" lakırdıları yapmak ancak böyle çapsız ve köksüzlüğün ürünüdür.
Bu hareketler milletten itibar görmez.
Adalet ve vicdanla da alakası yoktur ve kurulamaz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.