SİGARA BU KEZ DE BÖYLE CAN YAKTI

SİGARA BU KEZ DE BÖYLE CAN YAKTI

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu’nda öğrenci olan Özhan Öztekin dün akşam saatlerinde sigara içmek için çıktığı balkondan düştü.

19 Yaşında ki Özhan Öztekin 3. Katta ki arkadaşlarıyla birlikte yaşadığı öğrenci evinin balkonuna sigara içmeye çıktı. Balkon demirlerine yaslanarak sigara içerken dengesini kaybedip bir anda aşağı düştü. Çevrede ki vatandaşlar ve dükkân sahipleri ambulansı arayarak sağlık ekiplerini olay yerine çağırdılar. Ağır yaralı olan Özhan Öztekin Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Evin altında bulunan dükkânın tentesi büyük oranda düşmesini hafifletse de hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

Herhangi bir kastın olup olmadığının araştırılabilmesi için polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.