Şişli Eğlence Merkezinde Çıkan  Kavga Kanlı Bitti

Şişli Eğlence Merkezinde Çıkan Kavga Kanlı Bitti

Şişli’de eğlence mekanında çıkan gerginlik kanlı bitti. 2 polis memuru 5 sivil yaralandı. Zanlılar kaçtılar.

Şişli'de bir eğlence mekanında iki grup arasında çıkan öfke nöbeti çatışmaya dönüştü. Olaya müdahale için gelen polislere de ateş açılması sonucu çatışma yaşandı. Olayda 2’si polis, 7 kişi yaralandı. Ağır yaralı olarak Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Ferit Oğur tüm uğraşlara rağmen kurtarılamadı. Hafif yaralanan polis memuru Gökhan Çiçek ise tedavisinin ardından taburcu edildi. Diğer yaralıların tedavileri hastanede sürüyor.

Halaskargazi Caddesi üzerindeki bulunan bir eğlence mekanında saat 06.00 sıralarında cereyan etmiştir. Eğlence mekânında iki grup arasında henüz nedeni belirlenemeyen tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüşerek, eğlence mekanı dışına da taştı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Birbirlerine ateş eden iki grup, olay yerine gelen polis ekiplerine de ateş açınca polislerle çatışma yaşandı. Çıkan çatışmada görevli polis memuru Gökhan Çiçek ile o sırada caddeden geçmekte sivil polis Adnan Şen yaralandılar. Polisle ateş açan Ferit Oğur, Sedat Keskin, Ahmet Bilik, Hayrullah Ekin Uğur, Birkan Taşkurt yaralandılar. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldılar.

Ağır yaralı olarak Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Ferit Oğur tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini kapattı. Hafif yaralanan polis memuru Gökhan Çiçek ise tedavisinin ardından taburcu edildi. Diğer yaralıların tedavileri hastanede sürüyor.

Kimliği belirlenemeyen bir kişi elindeki silahlarla taksiye bindi. Yakalanacağını anlayan şüpheli, iki silahını taksiye bırakarak kayıplara karıştı. Polisler kaçan kişiyi yakalamak için çalışama başlattı. Çatışmada yaralanan polislerin hayati tehlikesi bulunmazken, polise ateş edenlerden iki kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Yaşanan çatışma sonrası olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisler olay yerine gelerek çevrede güvenlik önlemi aldı, olay yerine şerit çekerek incelemelerde bulundu. Saldırganın bindiği taksi de geniş çaplı inceleme yapmak için polis merkezine götürüldü. Saldırganın kaçarken taksisine bindiği taksi şoförü Oktay Yakupoğlu " Ne olduğunu anlamadım. Işıkların yanında bir kişiyi müşteri gibi aldım. 4 metre gitmeden trafik sıkıştı o sırada müşteri taksinin kapısını açıp kaçtı. Ben de yoluma devam ettim. Aracımı yıkamaya götürdüm. Yıkamacı koltuğun altında iki adet silah olduğunu söyleyince tekrar olay yerine geldim. Suç aletlerini benim araçta bırakmışlar. 2 tane silah var aracımda, polisler onları inceliyorlar. Binmesiyle inmesi bir oldu. Olayın ne olduğunu anlamadım. Burada da polis arkadaşlar inceliyorlar" dedi.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.