Son Dakika! Sabah Gazetesi Yazarı Tulu Gümüştekin, Hayatını Kaybetti!

Son Dakika! Sabah Gazetesi Yazarı Tulu Gümüştekin, Hayatını Kaybetti!

Tulu Gümüştekin'den Son Veda...

Sabah gazetesinin acı kaybı... Sabah ve Daily Sabah gazetelerinin yazarı Tulu Gümüştekin, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Yaklaşık bir haftadır annesi ve Turkcell'in Genel Müdürü olan eşi Kaan Terzioğlu ile birlikte İtalya'nın Sardunya Adası'nda tatilde olduğu öğrenilen Tulu Gümüştekin, dün akşam saatlerinde otelinde aniden rahatsızlandı. Gümüştekin, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gümüştekin'in uzun süreden beri karaciğer rahatsızlığından dolayı tedavi gördüğü öğrenildi.

TURKCELL'DEN BAŞSAĞLIĞI

Genel Müdürümüz Kaan Terzioğlu'nun muhterem eşi Tulû Gümüştekin Hanımefendi'yi kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhumeye Cenab-ı Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Zor zamanlarında bir yandan Tulû Hanım'a destek olurken bir yandan da henüz üstlenmiş olduğu görevini insan üstü gayretle yürütme başarısı gösteren sevgili Kaan Kardeşime ve kederli ailesine sabırlar diliyorum. Hastalığı boyunca bir an bile dirayetini yitirmeyen Tulû Hanım, güçlü kişiliği, Türkiye'de öncülerinden olduğu AB kariyerindeki sayısız başarısı ve daha önemlisi hayata tutunma azmiyle hatıralarımızda yerini korumaya devam edecektir. Mekanı cennet olsun. Ailemizin başı sağ olsun.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.