Süper Loto 6 Bilen Oldu Mu? Süper Loto Sonuçları!

Süper Loto 6 Bilen Oldu Mu? Süper Loto Sonuçları!

20 Ekim 2016 21.30 sularında çekilen Süper Loto bu hafta için kimseyi zengin edemezken gelecek haftaya devir etti, Süper Loto oynayan bir çok vatandaş ise hayallerine veda ederken MPİ gelecek hafta çekilişe devam edileceğine değindi.

5, 10, 11, 25, 27 ve 40 numaralarının çıktığı Süper Loto'da bu hafta 5 bilenler iyi bir miktar ödeme alacak olurken 6 bilenin olmaması dolayısı ile gelecek haftaya devir ettiği ve gelecek hafta devir etmesi durumunda ise 3. haftaya kalacak olduğu açıklandı.

Her hafta olduğu gibi artık bir gelenek haline gelen ve zengin fakir demeden tüm vatandaşların hayallerine hayal kattığı şans oyunlarının arasında en iyisi ve en şanslısı olarak gösterilen Süper Loto her hafta hayalleri süslüyor. 54 numaradan 6 tanesini seçmeniz ve hemen ardından kuponunuzu yatırmanız ardından başlayan topların çekilmesi ile beraber hayaller bir kez daha süsleniyor. Hayalleri süsleyen bu yeni numara çekilişlerinin bu hafta için pek fazla umutlu olmadığına değinecek olsakta siz kendinizi gelecek hafta çekilecek olan yeni çekilişe hazırlayın, sonuç olarak Süper Loto'nun size çıkıp çıkmayacağı bir şans işi değil mi?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.