Süt üretimini artıracağız!

Süt üretimini artıracağız!

Konya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Edip Yıldız, 1 Haziran Dünya Süt Günü nedeniyle bir mesaj yayınlandı.

Başkan Yıldız, “Sektörümüz, ülkemizin kalkınmasında önemli rol oynamaktadır. Üretici, bu sektörün en önemli unsurudur ve tüm sektör paydaşlarımız üretici lehine kararlar alarak onların yanında olduğunu daha çok hissettirmesi gerekir” açıklamasında bulundu.

“Konya İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği olarak süt üretimin zorluğunu çok iyi biliyoruz” diyerek konuşmasına devam eden Yıldız şunları söyledi: “Bu nedenle bugünler vesilesiyle hem üreten kesime destek olmak amacıyla toplumumuzda süt tüketimini artırmak amacıyla farklı organizasyonlar yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz.

1 Haziran Dünya Süt Günü’nün üreticimiz ve tüketimiz için hayırlı olmasını diliyorum"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.