Prof. Dr. Seyit Mehmet ŞEN

Prof. Dr. Seyit Mehmet ŞEN

Tayyip Beye Muhalefette Ölçüyü Kaçıranlar!

Tayyip Beye muhalefet etmeyi,

abd başkanı Bidon ve küresel sermayenin tetikçileriyle aynı safta olmaya kadar vardıranlar,

bunun ‘vatana ihanet’ olduğunu anladıklarında,

kendilerini kucaklayacak mümin bir gönül bulamayacaklardır.

Kullandıkları kelimenin ne anlama geldiğinin farkına varamayacak kadar gözleri dönen, kulakları sağırlaşan, gönülleri kararan kimileri, sabahtan akşama kadar bu ülkeyi 20 yıldır yöneten Tayyip Beye ağız dolusu hakaret ederlerken;

gün boyu yalan söyleyenlere, kısacık görev sürelerinde Karun kadar zengin olanlara ‘sayın’ diyerek sözde ‘kibar’ olanlar; ‘sayın’ kelimesinin ‘saygı değer’ anlamına geldiğini; hırsıza, uğursuza, münafığa, mürtede ‘sayın’ denilemeyeceğini anladıklarında ‘mizanda’ hesap veriyor olacaklar ve korkarım bunun altından kalkmakta epey zorlanacaklardır.

Tayyip Beyin ülke için yaptığı onca hizmeti görmeyip ona düşman olan müminlere tavsiyem, kimlerle beraber olduklarına, Tayyip Beye düşman olarak kimin değirmenine su taşıdıklarına, kimin yelkenini şişirdiklerine, kimin çarkını döndürdüklerine bakmalarıdır.

Aksi halde kaybeden kendileri olacak ve bu millet onlar olmadan da Cihan Devleti yürüyüşünü sürdürecektir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.