Temsilcilerimiz sahne alıyor!  Maçlar Hangi Kanalda?

Temsilcilerimiz sahne alıyor! Maçlar Hangi Kanalda?

Fenerbahçe ve Galatasaray bu akşam UEFA Avrupa Ligi sahnesine çıkıyor. Galatasaray, Lokomotiv Moskova ile deplasmanda, Fenerbahçe ise evinde Antwerp ile karşılaşacak.

Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki 2 numaralı turnuvası olan UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam temsilcilerimiz kritik maçlara çıkacaklar.

3. hafta mücadelesine çıkacak temsilcilerimizden Fenerbahçe sahasında Royal Antwerp'i konuk edecek. Karşılaşma saat 19.45'te başlayacak ve Exxen ekranarından canllı yayınlanacak.

HEDEF GALİBİYET

Avrupa Ligi'ndeki ilk iki maçında bir beraberlik ve bir yenilgi alan sarı-lacivertliler gruptaki ilk galibiyetini alarak 3 puanla tanışmak istiyor.

FENERBAHÇE - ANTWERP MUHTEMEL 11'LER:

FENERBAHÇE: Altay, Tisserand, Min-Jae, Szalai, Nazım, Sosa, Gustavo, Novak, Mesut, Pelkas, Berisha.

ANTWERP: Butez, De Laet, Engels, Almeida, Bataille, Verstraete, Yusuf Alhassan, Fischer, Benson, Frey, Samatta

GALATASARAY'DA HEDEF LİDERLİK

UEFA Avrupa Ligi'ne Lazio galibiyeti ve Marsilya deplasmanından alınan 1 puan ile iyi bir başlangıç yapan Galatasaray, Rus rakibin Lokomotiv Moskova'yı yenerek gruptaki liderliğini korumak istiyor.

Lokomotiv Moskova - Galatasaray maçı saat 22.00'da Exxen'den canlı yayınlanacak.

SAKATLIKLAR VAR

Galatasaray'da kaptan Arda Turan ve başarılı sağ bek Sacha Boey, sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

LOKOMOTİV MOSKOVA - GALATASARAY MUHTEMEL 11'LER:

LOKOMOTİV MOSKOVA: Guilherme; Zhivoglyadov, Pablo, Barinov, Tiknizyan; Beka Beka, Kulikov, Maradishvili; Zhemaletdinov; Anjorin, Smolov.

GALATASARAY: Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Morutan, Kerem, Diagne.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.