Türkiye genelinde hava tahminleri

Türkiye genelinde hava tahminleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre; Ülke genelinde hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünde yapılan son değerlendirmelere göre:

Ülkenin büyük bir bölümünde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların Doğu Karadeniz, Erzurum, Kars, Ardahan, Ordu, Tokat, Adana ve Osmaniye'nin iç kesimleriyle gece saatlerinde Sinop, Kastamonu kıyıları ve Samsun'un batı kıyılarında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Kuvvetli Yağış Uyarısı: Yağışların; Doğu Karadeniz, Erzurum, Kars, Ardahan, Ordu, Tokat, Adana ve Osmaniye'nin iç kesimleriyle gece saatlerinde Sinop, Kastamonu kıyıları ve Samsun'un batı kıyılarında yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

Bölgelerde hava durumu:

Marmara: Parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerine kadar bölge geneliyle akşam saatlerinden sonra Sakarya çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.  

Bursa parçalı yer yer çok bulutlu 27,

İstanbul parçalı yer yer çok bulutlu 24,

Ege: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde bölge geneliyle akşam saatlerinde Kütahya, Afyonkarahisar ve Denizli çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.  

İzmir parçalı zamanla çok bulutlu  29,

Akdeniz: Parçalı yer yer çok bulutlu, Antalya kıyıları dışında bölge genelinin aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği, yağışların; öğleden sonra Adana ve Osmaniye'nin kuzeyinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Adana   parçalı yer yer çok bulutlu 29,

Antalya parçalı bulutlu  27,

Hatay    parçalı yer yer çok bulutlu 27,

İç Anadolu: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.  

Ankara parçalı yer yer çok bulutlu 24,

Konya   parçalı yer yer çok bulutlu 25,

Batı Karadeniz: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinden itibaren Sinop ve Kastamonu'nun kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor.

Bolu parçalı yer yer çok bulutlu 23,

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerine kadar Doğu Karadeniz ile Ordu'nun iç kesimleri ve Tokat'ta, gece saatlerindeyse Samsun'un batısında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Samsun parçalı ve çok bulutlu    22,

Trabzon parçalı ve çok bulutlu   21,

Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğleden sonra Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.  

Elazığ parçalı ve çok bulutlu 25,

Erzurum parçalı ve çok bulutlu 17,

Güneydoğu Anadolu:   Parçalı ve az bulutlu, bölge genelinin akşam saatlerine kadar yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.  

Diyarbakır az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu 29,

Gaziantep az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu  27,

Mardin az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu 26,

Şanlıurfa az bulutlu zamanla parçalı ve çok bulutlu 30

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.