Tuğçe Zaferoğlu

Tuğçe Zaferoğlu

Türkiye'de Hükümet Kurulmassa Neler Olur ?

Öncelikle ilk makalem olacağı için makaleme kısa ;öz ve tok açıklayıcı doğru okunabilir gözlere hitap etmesi için 2 satıra yer vermek istiyorum.. Evet gelelim Türkiye'ye başlığımıza makelem için açtığım : Türkiye'de Hükümet Kurulmassa Neler Olur ? bu başlıkta devam edelim ; 3 kasım 2002'de ikdara gelen Ak Parti 2015 7 haziran'a kadar Ülkede Hükümet İktidarlığını koruyabildi 7 Haziran milletvekili seçimlerinde bir çok örgüt, stk, dış istihbarat ajanları,dış ülke komite gruplara bağlı birleşimlerle Ak Parti hükümeti devrilmek istendi. Peki neden Ak Parti hükümeti derin güçlerin birleşmesiyle düşürülmek istende ''çünkü osmanlı döneminin geri geleceğini islamiyetin tekrar osmanlı dönemindeki gibi dünya'ya hakimeyetini kuracağından korkuldu.'' Kısa olan Bu paragraf altında ilerki günlerde yazacağım yazılar'da açıklamalar getireceğim

Bu koalisyon sürecinde hükümet kurulmassa neler olur.
Herkesin kafasını meşgul eden hangi parti hangi partiyle koalisyon kurup hükümet kurulacak diye hergün tv başlarında kafa meşguliyeti yaşıyorlar. Hükümetin kurulmaması enflasyon'un düşüş yaşaması , güçlenen türkiye ekonomi'sinin çökmesi,doğuya verilen desteklerin geri alınması çiftçi'nin yüzde 63 lik gelirinin yüzde 36 lara dönmesi  ve bir çok eko yatırımların geri iadesi .. Özellikle dünya güçlerinde yerini edinen türkiye'nin 28 şubat tarihi gibi şuanki yunanistandan bir farkının kalmaması demektir. Birazda anayasal düzene değinelim türkiye cumhuriyeti anayasa mahkemelerine göre 45  gün içinde hükümet kurulmassa siyasi seneryo fes edilir böylelikle erken seçim devreye girer . Evet zorlu bir süreç hem milletvekillerini hem bakanları hem de vatandaşları bekliyor diyebiliriz. Çünkü bildiğiniz üzere eğer 45 gün içerisinde yeni kabine oluşturulamazsa Cumhurbaşkanın erken seçim isteyebilme hakkı vardır.Siyaset Senaryoları arasında ülkemizi bekleyenler şu şekilde sıralanabilir. Koalisyon,Azınlık Hükumeti ve Erken Seçim. Bu üç seçenekten en fazla ağır basan hiç şüphesiz koalisyon oluşturulmasıdır. Temennimiz biran önce bir hükümetin kurulmasıdır ülkemizin tez vakitle ayağa kalkıp dış ülkelere karşı durmasıdır. islamiyetsiz bir hayat düşünmek istiyenler süriye yada mısır'da yaşamak üzere pasaportlarını hazırlayıp gidebilirler. 

Unutmayalım türkiye'de islamiyeti istemiyenlerin yeri ermanistandır...
Kalın sağlıcakla bir dahaki makalemde görüşmek dileğiyle ..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.